Ett ord

"De aktiviteter som alla kan delta i var väldigt uppskattat och då var det mycket skratt. Det var VÄLDIGT bra tycker jag!"
- Arbetsförmedlingen IT


"Tack för ett proffsigt jobb!"
- Viljan Asperger Centrum

 


"Jag är imponerad över hur ni lyckades att få oss att skratta och få igång oss på en gång."
- ABB Offshore Wind Connections

 

 

Våga prova något nytt!

Låt personalen få prova olika roller, ha olika status, ha konstiga dialekter, leka barnsliga lekar, bara få säga JA, tävla mot varandra och samspela med varandra i halsbrytande improvisationer.

 

I arbetslivet ställs vi hela tiden inför nya situationer. Västerås improvisationsteater arrangerar utvecklingsdagar då personalen under övningar får tränas i att improvisera. Vi kan också arrangera workshop eller kick-off med lekar och skådespel som är både roande och utvecklande.

Vi framför/improviserar korta och längre sketcher utifrån era förslag och verklighet. Din första dag på jobbet framförd som en maffiascen eller lyssna på en expert/föreläsare som berättar om er framtid.

Vi skräddarsyr ett program som passar just er utifrån behov och önskemål.

Det kan vara att öka sammanhållningen och kreativiteten bland personalen. Eller vem önskar inte att man var mer spontan? Att man kunde improvisera mer och känna sig mer säker som talare med en röst som håller och ett kroppsspråk som utstrålar säkerhet?

Skrattar bäst som skrattar mest!