Under konferensen

Vissa konferenser kan kännas stela och tråkiga. Vi får ofta uppdrag att komma in som en del av en konferens, kanske mellan olika talare eller andra programpunkter. Vi kan belysa konferensens speciella tema, ett problem eller kanske en framtidsvision. Eller så kanske vi avslutar hela konferensen med att på ett improviserat sätt sammanfatta det som konferensen handlat om.

 

Hålla i konferensen

Vi kan också hålla i konferensen åt er. Vi är vana att stå på scen. Och vi kan snabbt sätt oss in er konferens speciella förutsättningar. Och som sagt. Vi kan improvisera om det behövs.

Skrädddarsytt för er

Har ni en konstig idé? Har du speciella önskemål som du tror att en improviserande teatergrupp kan göra? Hör av er. Vi har gjort många konstiga och otroligt lyckade genomföranden både för kundevent och personalträffar. Vi kan skräddarsy en föreställning till er med ert speciella tema med er arbetsplats i fokus.

Vi kan belysa aktuella ämnen med humor och värme. Konstigt nog går det att anpassa improvisationsteater till vilket företag eller organiation som helst. Före uppdraget har vi möten för att lära känna ert företag och organisation. Våra skräddarsydda föreställningar brukar ge stor glädje och igenkänning. Dessutom kommer alla parter med värme ha något att prata om lång tid framöver.

På den privata festen

För den som fyller år eller firar bröllopsdag gör vi ”Här är ditt liv” där vi intervjuar huvudpersonerna och gör små sketcher som visar utvalda händelser ur personens liv. Ett minne för livet. Vi kommer till den privata födelsedagsfesten och gör festen ännu roligare. Vi gör också workshops med improviserade lekar. Passar både möhippor, svensexor och träffen med kamratgänget.

Gör en offertförfrågan